Stereo är en funktionell och stilren soffa och bänk med ett stramt och återhållsamt formspråk. Knapparna i ryggen ger Stereo ett lekfullt och karaktäristiskt uttryck. Stereos raka, klädda baksida skapar möjligheter att bilda rum i rummet. Sitthöjden lämpar sig väl i miljöer som restauranger, väntrum och personalrum. Vid framtagandet av Stereo har inredningsarkitekter involverats för att uppnå de högt ställda krav på t ex komfort och städning som ställs på en soffa och bänk i offentlig miljö.
Stereo är ett system med flera olika element, som med hög flexibilitet kan formas efter beställarens önskemål. Med sitsar i olika bredder och armstöd som enkelt kan byggas på skapas oändliga variationsmöjligheter.

Modulsoffsystem med fåtölj, 1-sits, 2-sits, 3-sits, hörn samt armstöd. Stativ i stålrör i standard RAL (svart, vit eller silver), Selected RAL eller Anycolour RAL. Stomme i trä och kallskum klädd i standardtyg eller kundtyg. Som tillval finns delad klädsel, ben i massiv ek och vridbart stativ till fåtölj och 1-sits med armstöd och eluttag. Kopplingsbar.

Stereo_1
Stereo_2_seater_1
Stereo_3_3200x2400
Stereo_6_3200x2400
PRODUCTS BY JOEL KARLSSON
Shopping Basket