BORD

INTRO

Elegant design, balanserade proportioner och flexibel användning – vårt nya pelarbord, Intro, har alla förutsättningar att bli en ny stapelvara hos många designers framöver. Intro har designats in-house på Mitab för att svara upp mot våra kunders efterfrågan på ett kostnadseffektivt bord som samtidigt är hållbart och i hög kvalitet. Designen är avskalad men genom de över 200 färgvalen smälter den in i vilken omgivning som helst.

Bord i flera storlekar och höjder med pelarstativ i stål och metall i krom, träfanér och laminat. Både bordsskiva och pelarstativ finns tillgängliga i Mitabs färgval Standard, Selected och Anycolour.

Intro_3_2400x3200
Intro_skivor

UNIKA MÖJLIGHETER

Intro är tillgänglig i en rad utföranden med högklassig bordsskiva i träfanér, erbjuds i Ash, Bok och Björk som standard, liksom i tåligt högtryckslaminat i ett flertal nyanser. Från kaxiga komplementfärger till unikt matchade bordsskivor och pelarstativ kan Intro kombineras på ett oändligt antal sätt. Kontakta oss så hjälper vi dig att ta fram din unika kombination.

STANDARD ELLER ANPASSAT

De olika höjderna, de runda eller kvadratiska bordsskivorna och de många standardstorlekarna gör det lätt att anpassa och använda Intro i varje tänkbart utrymme och för många ändamål. Utifrån våra standarddimensioner kan du också måttbeställa önskade dimensioner av Intro så att de passar dina behov perfekt.

ANSVARSFULLT HANTVERK

På Mitab värnar vi om miljön och strävar på allvar efter att i alla led påverka vår miljö och omgivning så lite som möjligt. Det är därför vi producerar alla våra möbler lokalt i Sverige och endast använder 100% fossilfri energi i våra fabriker. Stativet på bordet Intro tillverkar vi i det mest flitigt återvunna materialet i världen, stål. Vi använder svenskt högkvalitativt stål där 30% av ämnet utgörs återvunnet material. Bordsskivan erbjuds i träfanér eller laminat vilket ger bordet en materialkombination som lämpar sig väl för det högre slitage och den ruffare användning som ofta följer i publika miljöer.
Mitab_3200x2400
Intro_13_2400x2400

Intro är tillverkat i Tranås, Sverige

I vår fabrik tillverkar vi möbler med 100% fossilfri energi.

Mitabs möbler är för att hålla över lång tid med en tidlös design. Alla våra produkter är utvecklade för att ingå i en hållbar livscykel där vi tar fullt ansvar för alla delar och processen, före, under och efter att produkten tillverkats.

Vi konstruerar alla våra produkter för att kunna restaureras och renoveras. Vi erbjuder omtapetsering, omlackering och reservdelar till fast prissättning.

Mitab är certifierat enligt ISO 14001

Mitab är certifierat enligt ISO 9001

Vi strävar alltid efter att minimera mängden emballage vid transport av våra möbler. Allt emballage vi använder är återvinningsbart

Genom att producera våra möbler lokalt kan vi på ett effektivt sätt minimera CO2utsläpp kopplat till transporter i produktionskedjan. Majoriteten av de komponenter som vi inte tillverkar själva kommer från fabriker som ligger inom cykelavstånd från oss och mycket levereras till oss med eldrivna fordon. En stor och viktig skillnad från alternativen i vår bransch som ofta innebär långa lastbilstransporter genom Europa med stora utsläpp som följd. För transporter till slutkund erbjuder vi klimatkompenserade alternativ.

REFRESH AND RENEW

Sustainability is at the core of everything Mitab does. Our latest initiative as part of these efforts is the introduction of standardized pricing for the refurbishment of your loved Mitab pieces in need of updating or refreshing, making it as easy to re-new your well loved furniture as it is to buy new pieces.

By offering straightforward options for re-lacquering or reupholstering your Mitab products you can extend their life in service and help out the environment at the same time. Mitab supports you in your efforts to buy sustainably manufactured new furniture and also make the active choice to minimise your environmental impact by reinvigorating your existing furniture for new interiors or trends.

Mitab_2400x3200

FÄRGKOORDINERAT

Intros bordsskiva, pelarstativ och bas kan antingen färgkoordineras för att anpassas till befintlig miljö eller ges varsin färg för att skapa unikt genomslag. Mitabs specialframtagna färgpalett erbjuder mer än 200 färger att välja bland.

STARKT OCH STADIGT

Den runda basen har designats med stor omsorg. En lätt krökning hjälper Intro att stå stadigt på alla underlag. För ytterligare säkerhet erbjuder vi en bas som diskret fästs i golvet och garanterar att Intro inte svajar eller tippar.

Intro_12_2400x3200
Shopping Basket