SOFFA

COURAGE

Courage är ett modulbaserat klossystem av sitselement och ryggelement som kan kombineras i oändlighet. Den grafiska enkelheten kommer från briefen om en generisk produkt och baseras på det gyllene snittet. De olika delarna har en textil ”botten” och en överdel som kan varieras i olika tyger för att skapa variation eller binda ihop. Courage står på en enkel men väl genomtänkt benkonstruktion. Delarna monteras invändigt och kan därför också flyttas i mån av behov.

Modulsoffsystem med flera olika sitt-, rygg-, och armenheter. Benstativ och kopplingar i svetsad metallplåt i standard RAL (svart). Stomme i trä och kallskum klädd i standardtyg eller kundtyg. Ryggstödsenheter har en mjuk sida, dubbelrygg som special. Armstödsenheter med toppskiva i ask natur. Delad klädsel och eluttag som tillval. (El ej möjligt att kombinera med sitsar i H.36cm)

Armstödsmoduler

Sittmoduler

Ryggmoduler

Courage är certifierad enligt Möbelfakta

   

Courage_11_2400x3200
Courage_el_3200x2400

INKOPPLAD KOMFORT

För att underlätta för uppkopplade användare kan Courage förses med eluttag, diskret infogade i sitsen och bekväma att nå för användaren.

Courage_orbit_3200x2400

KOMPLETTERA MED ORBIT

Vårt vridbara bord Orbit kompletterar Courages form och funktion perfekt. Designen är anpassad för att naturligt kunna användas tillsammans med Courages sittmoduler.

MÅNGSIDIGA MODULER

Courage kan med sina smarta moduler kombineras i ett närmast oändligt antal variationer. Från små geometriska öar till vidsträckta arkipelager av komfort. Courage erbjuder en vilsam hållplats i varje tänkbar miljö.

Skog_B

HÄNGIVET OCH HÅLLBART

Courage har oberoende certifierats av Möbelfakta. En respekterad aktör som genom sina gedigna certifieringsprocesser bekräftat att Courage uppfyller hållbarhetskraven och hjälper kunderna att göra medvetna val.

Courage tillverkas i Tranås, Sverige

I vår fabrik tillverkar vi möbler med 100% fossilfri energi.

Mitabs möbler är för att hålla över lång tid med en tidlös design. Alla våra produkter är utvecklade för att ingå i en hållbar livscykel där vi tar fullt ansvar för alla delar och processen, före, under och efter att produkten tillverkats.

Vi konstruerar alla våra produkter för att kunna restaureras och renoveras. Vi erbjuder omtapetsering, omlackering och reservdelar till fast prissättning.

Mitab är certifierat enligt ISO 14001

Mitab är certifierat enligt ISO 9001

Vi strävar alltid efter att minimera mängden emballage vid transport av våra möbler. Allt emballage vi använder är återvinningsbart

Genom att producera våra möbler lokalt kan vi på ett effektivt sätt minimera CO2utsläpp kopplat till transporter i produktionskedjan. Majoriteten av de komponenter som vi inte tillverkar själva kommer från fabriker som ligger inom cykelavstånd från oss och mycket levereras till oss med eldrivna fordon. En stor och viktig skillnad från alternativen i vår bransch som ofta innebär långa lastbilstransporter genom Europa med stora utsläpp som följd. För transporter till slutkund erbjuder vi klimatkompenserade alternativ.

Courage-Cutout
Shopping Basket