BORD 

BASTILLE

Bastille är en serie större bord som definieras av sina starka pelare och minimalistiska uttryck, på ett sätt som är ovanligt för bord i den här storleken. Den betsade, askfanerade bordsskivan har en avsmalnande kant vilket både gör den behaglig att arbeta på och ger en snygg finish. I bordet finns även infällda stickkontakter med lock som matchar bordsytan.

Bordsskiva i betsad, askfanerad plywood. Pelare och fot i pulverlackerat stål.

Både bordsskiva och bordsben finns tillgängliga i Mitabs färgval Standard, Selected och Anycolour.

Bastille är certifierat enligt möbelfakta

Bastille är tillgängligt i över 220 färger

Följ länken för mer information om våra färgval

Bastille_2_2400x3200

STANDARD ELLER ANPASSAT

De olika höjderna och de många standardstorlekarna gör det lätt att anpassa och använda Bastille i varje tänkbart utrymme och för många ändamål. Utifrån våra standarddimensioner kan du också måttbeställa önskade dimensioner av Bastille så att de passar dina behov perfekt.

ÅTERBRUKA

Hållbarhet är en utgångspunkt i allt Mitab gör. Som ett led i detta arbete erbjuder vi nu standardpriser för renovering av dina älskade Mitab-möbler när de behöver fräschas upp eller uppdateras. På så vis blir det lika smidigt att förnya som att köpa nytt när du vill öka livslängden på dina favoritmöbler. Med listade priser för omlackering eller omklädsel kan du enkelt göra valet att ge dina möbler ett nytt liv och samtidigt göra en miljöinsats. Mitab uppmuntrar till medvetna och hållbara val genom att både erbjuda ansvarsfullt tillverkade nya möbler och möjligheten att renovera befintliga möbler så att de kan användas i nya miljöer eller matchas med nya trender.

Lackering
Bastille_7_2400x2400

Bastille är tillverkat i Tranås, Sverige

I vår fabrik tillverkar vi möbler med 100% fossilfri energi.

Mitabs möbler är för att hålla över lång tid med en tidlös design. Alla våra produkter är utvecklade för att ingå i en hållbar livscykel där vi tar fullt ansvar för alla delar och processen, före, under och efter att produkten tillverkats.

Vi konstruerar alla våra produkter för att kunna restaureras och renoveras. Vi erbjuder omtapetsering, omlackering och reservdelar till fast prissättning.

Mitab är certifierat enligt ISO 14001

Mitab är certifierat enligt ISO 9001

Vi strävar alltid efter att minimera mängden emballage vid transport av våra möbler. Allt emballage vi använder är återvinningsbart

Genom att producera våra möbler lokalt kan vi på ett effektivt sätt minimera CO2utsläpp kopplat till transporter i produktionskedjan. Majoriteten av de komponenter som vi inte tillverkar själva kommer från fabriker som ligger inom cykelavstånd från oss och mycket levereras till oss med eldrivna fordon. En stor och viktig skillnad från alternativen i vår bransch som ofta innebär långa lastbilstransporter genom Europa med stora utsläpp som följd. För transporter till slutkund erbjuder vi klimatkompenserade alternativ.

Jonas_Wagell_3_2400x3200

DESIGNER JONAS WAGELL

Den svenske arkitekten och designern Jonas Wagell är vida uppskattad för sin moderna produkt- och möbeldesign som förenar minimalistiska och mjuka former med en inbjudande känsla. Hans stockholmsbaserade studio JWDA grundades 2008 och har kreativa samarbeten i såväl Skandinavien och Europa som i Kina och Nordamerika. Jonas är utbildad vid Konstfack i Stockholm och Parsons i New York. Hans arbeten förenar grafisk enkelhet med ett lekfullt uttryck och skapar möbler och miljöer som speglar samtiden och det moderna livet.
FLER PRODUKTER AV JONAS WAGELL
Shopping Basket