ÅTERBRUK

Vi hjälper dig att förlänga livslängden på dina möbler, oavsett produktens ursprungliga tillverkare.

Varför köpa nytt när du kan återbruka? På Mitab erbjuder vi mer än bara nya möbler. Våra kunder kan också komma till oss för att få sina möbler omlackerade, omtapetserade och reparerade. Våra produkter är byggda för att hålla i årtionden, men även hållbara möbler kräver en del omvårdnad för att behålla sitt bästa utseende.

Med vår senaste satsning på att införa standardiserade priser för ersättningskomponenter och renoveringsarbeten på våra produkter tar vi ännu ett steg mot att minska miljöpåverkan. Genom att erbjuda standardiserade priser för omlackering och omklädsel gör vi det enkelt för dig att förlänga livslängden på din Mitab-produkt samtidigt som du bidrar till miljön.

Du hittar alla våra hållbarhetspriser bredvid de vanliga priserna för varje produkt i prislistan.

About_8_3200x2400
About_1_3200x2400

Vi hjälper dig att sänka ditt projekts CO2-avtryck genom att göra det lika enkelt att återbruka som att köpa nytt. Oavsett om det gäller en ny eller återbrukad möbel, lämnar vi samma garanti på vårt arbete.

Vi får ofta höra att; ”Återbruk fungerar ju inte i praktiken. Det kostar pengar och tar tid. Dessutom jobbar jag med ett projekt som inkluderar produkter från tillverkare som inte erbjuder renoveringsprogram eller tar ansvar för sina möblers hållbarhet. Min lokala tapetserare är dessutom inte rustad för att hantera den mängd produkter som oftast medföljer kontraktsprojekt. Nej, jag erbjuder kunden nytillverkade produkter istället”.

Men ingen fara, vi har en lösning på det. En för dig lönsam lösning dessutom. På Mitab producerar vi lokalt i Tranås, Sverige, och vår leverantörsnätverk är organiserat så att vi kan nå många av våra leverantörer under samma morgonpromenad, till och med innan morgonkaffet blivit kallt. Vi hjälper dig att förlänga livslängden på dina möbler, oavsett produktens ursprungliga tillverkare. Vare sig arbetet innebär att reparera en utsliten detalj, ersätta en trasig komponent eller uppdatera utseendet med säsongens färg eller mönster, vi på Mitab stöttar dina strävanden att minska miljöpåverkan. Så oavsett om du behöver reparera en sliten detalj, byta ut en skadad komponent eller klä om din produkt i årets färger och mönster, så hjälper Mitab dig att göra ett hållbart val.

Shopping Basket