Stereo by Joel Karlsson

Stereo by Joel Karlsson

Stereo är en funktionell och stilren soffa och bänk med ett stramt och återhållsamt formspråk. Knapparna i ryggen ger Stereo ett lekfullt och karaktäristiskt uttryck. Stereos raka, klädda baksida skapar möjligheter att bilda rum i rummet. Sitthöjden lämpar sig väl i miljöer som restauranger, väntrum och personalrum. Vid framtagandet av Stereo har inredningsarkitekter involverats för att uppnå de högt ställda krav på t ex komfort och städning som ställs på en soffa och bänk i offentlig miljö.
Stereo är ett system med flera olika element, som med hög flexibilitet kan formas efter beställarens önskemål. Med sitsar i olika bredder och armstöd som enkelt kan byggas på skapas oändliga variationsmöjligheter.

Modulsoffsystem med fåtölj, 1-sits, 2-sits, 3-sits, hörn samt armstöd. Stativ i stålrör i standard RAL (svart, vit eller silver), Selected RAL eller Anycolour RAL. Stomme i trä och kallskum klädd i standardtyg eller kundtyg. Som tillval finns delad klädsel, ben i massiv ek och vridbart stativ till fåtölj och 1-sits med armstöd och eluttag. Kopplingsbar.

 

H 45/78cm
D 66cm
B 55/70/140/210cm utan armstöd
S 45cm

Bänk
H 45cm
D 44cm
B 140cm

Ladda ner CAD-filer

Ladda ner produktblad

Ladda ner testintyg

Ladda ner testintyg från Svanen

Ladda ner testintyg från Möbelfakta

Ladda ner tygmall

Fler utföranden

Relaterade produkter

'.basename($image_src[0],
Base Joel Karlsson
'.basename($image_src[0],
Mute Joel Karlsson

Formgivare

De funktionsmässiga och estetiska upplevelserna går inte att dela på. Det måste vara ett i en produkt. Där har Mitab och jag samma uppfattning.

Joel Karlsson

Joel Karlsson