Quiet Riot by Daniel Svahn

Quiet Riot by Daniel Svahn

Quiet Riot är en karaktärstark, funktionell och fristående skärmvägg och ljudabsorbent inspirerad av klassiska kravallstaket. Med tilltalande och brutal enkelhet i konstruktion och funktion fyller den mer än väl sin roll att dela av en yta. Med egenskaper som ljudabsorberande insida, anslagstavelfunktion och möjlighet till variation i utseende ökar funktionaliteten. Med de fyra tygklädda panelerna kan man använda sig av upp till åtta olika tyger. Variera släta enfärgade tyger med mönstrade för ännu fler uttrycksmöjligheter och kontraster.

Till Quiet Riot finns tillbehören tidningsställ, metall whiteboard i olika storlekar och klädhängare.

Ljudabsorberande skärmvägg i 2 format, porträtt eller landskap. Stativ i stålrör i Standard RAL (svart eller vit), Selected RAL eller Anycolour RAL. 4 individuellt klädda textilpaneler i standardtyg eller kundtyg. 4st olika fördefinierade utförande med tyg Flex (Svensson). Justerbara fötter. Kan specialkonfigureras enligt kundens individuella önskemål. Tillbehör i vit pulverlackerad metall.

 

 

Porträtt
H 194cm
B 133cm
D 38cm

Landskap
H 150cm
B 176cm
D 38cm

Skrivtavla
H 62/88cm
B 82/41cm
D 5/13cm

Tidningsställ
H 88cm
B 41cm
D 11cm

Klädhängare
H 17cm
B 82cm
D 9cm

Ladda ner CAD-filer

Ladda ner produktblad

Ladda ner testintyg

Ladda ner tygmall

Fler utföranden

Formgivare

Mitab var de första som trodde på mig och som tog in mig i sitt stall. Som gjorde det där viktiga och svåra steget för en ung formgivare att på riktigt ta sig in i branschen lite lättare.

Daniel Svahn

Daniel Svahn