Bug by Karlsson & Björk

Bug by Karlsson & Björk

Bug förenar stark karaktär och praktisk användbarhet. Möbelserien är inspirerad av den klassiska ullkoftan, men sin perfekta kombination av smart funktion och spännande materialmix. Komplett med armbågsskydd i skinn som ger både ökad tålighet och en excentrisk touch. Bug såg dagens ljus som ett slimmat möbelsystem bestående av en fyrbent fåtölj, en snurrfåtölj och ett balkbaserat system med två sitsar och två minibord som kan mixas och matchas efter behov och smak. Bug Bar Stool och Conter Stool är två nya tillskott som erbjuder flexibilitet i höjd och gör Bug lättmöblerad i alla miljöer.

Barstol i två olika höjder med stativ i metall i standard RAL (svart eller vit), Selected RAL eller Anycolour RAL. Sits i gjuten kallskum klädd i  standartyg eller kundtyg med läderskodda armstöd.

H 95/110cm
B 57cm
D 57cm
S 63/78cm

Ladda ner CAD-filer
Ladda ner produktblad

Fler utföranden

Relaterade produkter

'.basename($image_src[0],
Bug Karlsson & Björk
'.basename($image_src[0],
Bug Karlsson & Björk

Formgivare

Att kunna diskutera direkt med hantverkaren i produktion är inte bara inspirerande utan bidrar också i slutändan till en bättre produkt. I samarbetet med Mitab är en av de största inspirationskällorna alla skickliga hantverkare.

 

Karlsson & Björk