Cumulus by Jonas Wagell

Cumulus by Jonas Wagell

Cumulus är ett modulsystem där vi sammanfört komforten och den generösa känslan hos en hemmöbel men de funktionella och tekniska kvalitéerna som krävs i hotell-, restaurang och loungemiljöer. Cumulus har med sina inbjudande former och estetiska finess skapat en ny genre där estetik och lekfullhet kombineras med de funktionella kraven.Cumulus kan enkelt möbleras i olika uppställningar tack vare en väl genomtänkt kopplingslösning. Serien består av 3 moduler, 1-sits, 2-sits och hörn. Kuddar Cirrus i 2 storlekar finns som tillval.

Modulsoffsystem med 1-sits, 2-sits och hörnmodul på sockel i svetsat stålrör med integrerad kopplingsfunktion. Sockel i standard RAL (svart eller vit), Selected RAL eller Anycolour RAL. OBS! Olika sockel för avslut vänster, avslut höger, mittdel eller fristående. Stomme i trä och kallskum klädd i standardtyg eller kundtyg. Delad klädsel som tillval.

 

H 75cm
B 70/123/80cm
D 76/80cm
S 45cm

Ladda ner CAD-filer

Ladda ner produktblad

Ladda ner testingtyg Möbelfakta

Ladda ner testintyg

Ladda ner tygmall

Fler utföranden

Relaterade produkter

'.basename($image_src[0],
Cluster Jonas Wagell
'.basename($image_src[0],
Cumulus Jonas Wagell
'.basename($image_src[0],
Cirrus Jonas Wagell

Formgivare

Mitab delar mitt höga fokus på detaljer. Noggrannheten med detaljerna är helt avgörande för resultatet på helheten, det tycker jag att Mitab har förstått.

Jonas Wagell

Jonas Wagell