Form Us With Love

Form Us With Love är en ung designstudio med fokus på innovative design. Form Us With Love består av Petrus Palmér, John Löfgren och Jonas Pettersson.

Vi vill hjälpa företagen att få ut mer av sig själva, tillföra det där lilla extra som gör att människor får upp ögonen för dom.

Form Us With Love

Form Us With Love

Form Us With Love

Det som är intressant med att arbeta med Mitab är att de liksom vi har ett ungt perspektiv. Det är ett företag som är drivet och på väg att ta ett steg in i framtiden. Det skapar nyfikenhet hos oss.

När vi startade Form Us With Love skrev vi en lista på de företag som vi gärna skulle vilja arbeta med. Där fanns Mitab med och blev också ett av de första företagen som vi arbetade ihop med. Vi träffade Peter och Marcus på en mässa i London 2006 där de var precis i starten med sitt generationsskifte.

Efter London besökte vi kontoret och fabriken i Tranås och blev väldigt fascinerade av en svetsrobot ute i fabriken som vi tyckte skulle behöva arbeta lite mer. Utifrån det besöket kom idén till Highway som består av en hel metallkonstruktion.

Vi tycker att Mitab är unika med sitt familjeföretag och sin egna fabrik. Det skapar många möjligheter.

Själva inspireras vi mycket av människor och beteenden, hur vi lever i våra hem och på våra arbeten.

Produkter

Button SPE by Form Us With Love
Rodeo by Form Us With Love
Piccolo by Form Us With Love
Lobby by Form Us With Love
Highway by Form Us With Love
Highway by Form Us With Love
Highway by Form Us With Love
Highway by Form Us With Love
Button by Form Us With Love