Campfire by NOTE

Campfire by NOTE

Campfire är en samling av sofistikerade, överraskande enkla möbler för den moderna arbetsmiljön. Campfire består av sex olika produkter, tre bänkar, två bord och en skärm. Kollektionen är inspirerad av formgivarnas känslor kring begreppet lägereld ”Campfire”: en inbjudande och varm plats där människor samlas. Som en stubbe i skogen, har Campfire liten bänk inget ryggstöd eller riktning. Du sitter i valfri riktning mot den person som du talar med. Den vinklade bänken i kollektionen vrider sig försiktigt runt en central kontaktpunkt. Den cirkulära bänken har ett generöst gemensamt säte som erbjuds med eller utan ett sidobord, den är hjärtat av Campfirekollektionen.

Campfire bänk serien består av fyra olika utföranden. Stativ i standard RAL (svart eller vit), Selected RAL eller Anycolour RAL. Sitsen är gjord av plywood och Dymetrol som erbjuder ett överraskande mjukt och bekvämt säte klädda i standardtyg eller kundtyg.

 

Liten bänk
H 43 cm
B 100 cm
D 55 cm
SH 43 cm

Vinklad bänk
H 43cm
B 159cm
D 73cm
SH 43cm

Cirkulär bänk
H 55 cm
Ø 103 cm
SH 43 cm

Ladda ner CAD-filer
Ladda ner produktblad

Intervju med Note om Campfire

Fler utföranden

Relaterade produkter

'.basename($image_src[0],
Campfire NOTE
'.basename($image_src[0],
Campfire NOTE

Formgivare

Vi gillar grundläggande geometriska former och att färgsätta på ett sätt som ger karaktär åt både produkten och dess omgivning. En produkt ska ha stark identitet och var lätt att lägga på minnet.

NOTE