Bug by Karlsson & Björk

Bug by Karlsson & Björk

Bug är stark både i karaktär och i utförande. Med inspiration från den funktionella men okonventionella materialkombinationen hos en klassisk yllekavaj, med dess förstärkta armbågar i läder, har Bug ett slitstarkt sittelement med en något excentrisk stil. Bug startade sitt liv som en fyrbent karmstol, men utvecklades snabbt till ett fokuserat möbelsystem som innefattar en fyrbent karmstol, karmstol med pelarstativ med snurrfunktion med retur, och en balk soffa med 2-sits, 3-sits eller 4-sits med bordsmöjligheter.

Bug balksoffa 2-sits, 3-sits och 4-sits med eller utan bord. Stativ i metall i standard RAL (svart eller vit), Selected RAL eller Anycolour RAL. Sits i gjuten kallskum med läderskodda armstöd klädd i standartyg eller kundtyg. Bordsskiva i askfanér, björkfanér, ekfanér, vit eller svart laminat eller betsad ask.

 

H 77 cm
B 121/191/257 cm
D 57
SH 45 cm

Bordsskiva 51×49 cm

 

 

Ladda ned CAD-filer

Ladda ner produktblad

Monteringsanvisning

Fler utföranden

Relaterade produkter

'.basename($image_src[0],
Bug Karlsson & Björk
'.basename($image_src[0],
Bug Karlsson & Björk

Formgivare

Att kunna diskutera direkt med hantverkaren i produktion är inte bara inspirerande utan bidrar också i slutändan till en bättre produkt. I samarbetet med Mitab är en av de största inspirationskällorna alla skickliga hantverkare.

 

Karlsson & Björk