Bug balk by Karlsson & Björk

Bug balk by Karlsson & Björk

Bug är stark både i karaktär och i utförande. Med inspiration från den funktionella men okonventionella materialkombinationen hos en klassisk yllekavaj, med dess förstärkta armbågar i läder, har Bug ett slitstarkt sittelement med en något excentrisk stil. Bug startade sitt liv som en fyrbent fåtölj, men utvecklades snabbt till ett fokuserat möbelsystem som innefattar en fåtölj med pelarstativ med snurrfunktion, och en balk soffa med 2-sits, 3-sits eller 4-sits med bordsmöjlighet som tillval.

Bug balksoffa i 2-sits, 3-sits eller 4-sits med bordsmöjlighet som tillval. Stativ i metall i standard RAL (svart, vit eller silver), krom, Trend RAL eller Anycolour RAL. Sitsen är producerat som en stålram med formpressad kallskum klädd i standartyg eller kundtyg med lädertäckta armstöd.

H 77 cm
B 124/191/257 cm
D 58
SH 45 cm

Bordsskiva 51×48 cm

 

 

Ladda ner produktblad

Fler utföranden

Relaterade produkter

'.basename($image_src[0],
Bug Karlsson & Björk

Formgivare

Att kunna diskutera direkt med hantverkaren i produktion är inte bara inspirerande utan bidrar också i slutändan till en bättre produkt. I samarbetet med Mitab är en av de största inspirationskällorna alla skickliga hantverkare.

 

Karlsson & Björk