Amanda by Jonas Osslund

Amanda by Jonas Osslund

Amanda balk är ett flexibelt system för olika typer av vänt- och uppehållslokaler. Systemet bygger på tanken att du själv ska kunna bestämma antal sitt-element, bord och var armstöd ska placeras. Amandas stora urval på utföranden gör att balksystemet kan användas i många olika sammanhang.

Balksoffa 2-sits, 3-sits, 4-sits. Sittelement kan bytas ut mot bordsskiva på valfri position. Stativ i stålrör och metall i standard RAL (svart, vit eller silver), krom, Selected RAL eller Anycolour RAL. Sittelement i 4 möjliga utföranden: Helklädd, klädd sits och oklädd. Formpressad björkfanér, ekfanér, vit laminat eller bets. Stoppning av kallskum klädd i standard- eller kundtyg. Armstöd i stålrör eller PUR och avlastningsbord i björkfanér, ekfanér, vit laminat eller betsad ask finns som tillval. Stativ anpassas efter beställning med eller utan tillval. Fästen för golvmontering finns som tillval.

H 85cm
B 106/160/212cm
D 54cm
S 45cm

Bordsskiva 40×45 cm

Ladda ner CAD-filer

Ladda ner produktblad

Fler utföranden

Relaterade produkter

'.basename($image_src[0],
Amanda Jonas Osslund
'.basename($image_src[0],
Agenda Jonas Osslund

Formgivare

Det som är unikt med Mitab är den egna produktionen, ett direkt och nära samarbete med duktigt yrkesfolk, det är inspirerande.

Jonas Osslund